Echipajele SMURD din Capitală au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru a acorda asistenţă medicală în cazul a 245 de persoane, în timp ce pompierii au avut 25 de intervenţii pentru stingerea incendiilor, numărul solicitărilor primite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov fiind cu 20 la sută mai mare faţă de media unei zile din această perioadă a anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor transmise luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în ultimele 24 de ore echipajele ISU au acţionat în cazul a 300 situaţii de urgenţă, majoritatea dintre ele - 245 - fiind pentru acordarea primului ajutor. Numărul solicitărilor primite a fost cu 20% mai mare faţă de media unei zile din această perioadă a anului.
 
Totodată, numărul solicitărilor înregistrate pentru stingerea incendiilor a fost de 25. Un eveniment deosebit a avut loc pe strada Ţărmului din sectorul 1, unde un bărbat în vârsta de 55 ani a decedat ca urmare a unui incendiu produs la o construcţie improvizată. Incendiul a fost cauzat de utilizarea unei sobe improvizate.
 
Tot în noaptea de Revelion, peste 600 de cazuri medicale din Capitală au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.