Poliţia Dâmboviţa face cercetări pentru ucidere din culpă după ce fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti, în vârstă de 31 de ani, a fost împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări în cazul unui bărbat, de 31 de ani, din Ludeşti, care a fost împuşcat mortal, accidental, în timpul unei partide de vânătoare, autorizată pentru specia mistreţ, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludeşti,  de către paznicul de vânătoare, în vârstă de 41 de ani, din localitate", anunţă IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, poliţia precizează că "în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă".

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre fiul primarului din Ludeşti.

La partida de vânătoare participau opt persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.