Formaţia britanică heavy metal Judas Priest va reveni la Bucureşti cu un concert care va avea loc pe 22 iulie, la Romexpo, potrivit unui anunţ făcut de Metalhead Meeting Festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa îşi va prezenta la Bucureşti albumul „Firepower”, pe care îl va lansa anul viitor.

Organizatorii promit un spectacol „fantastic”, o producţie ce presupune ecrane led, „pe o scenă gigant cu mulţi decibeli”.

Biletele pot fi deja cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la 129, 149, 175 şi 280 de lei. În presale, ele vor avea preţuri cuprinse între 149 şi 300 de lei, iar la intrarea în spaţiul de concert, între 159 şi 320 de lei.

Înfiinţată în Birmingham, în 1969, de chitaristul K.K. Downing şi basistul Ian Hill, trupa Judas Priest a lansat albumul de debut - „Rocka Rolla” - în 1974, după ce solistul Rob Halford, toboşarul John Hinch şi chitaristul Glenn Tipton s-au alăturat formaţiei. Grupul,considerat pionier al stilului heavy metal a lansat 17 album de studio, iar între cele mai cunoscute şi apreciate de critica de specialitate se numără „Sin after Sin” (1977), „Killing Machine” (1978, lansat drept „Hell Bent for Leather” în SUA), „British Steel” (1980), „Turbo” (1986) şi „Painkiller” (1990). În 2014, formaţia a lansat „Redeemer of Souls”, turneu cu care a ajuns şi la Bucureşti. 

Grupul a câştigat un premiu Grammy în 2010, la categoria „Best Metal Performance”, iar anul acesta a fost nominalizat pentru a fi inclus în 2018 în Rock and Roll Hall of Fame. 

În prezent, trupa este formată din Rob Halford (voce), Glenn Tipton (chitară), Richie Faulkner (chitară), Ian Hill (bas), şi Scott Travis (tobe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.