Mai mulţi membri ai USR Iaşi au participat joi seară la o acţiune intitulată "Parastasul justiţiei", în faţa sediului PSD Iaşi fiind împărţite trecătorilor colivă, colaci şi lumânări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea s-a desfăşurat pe pietonalul Ştefan cel Mare, în faţa sediului PSD Iaşi, şi a durat câteva zeci de minute. Reprezentanţii USR Iaşi au aprins lumânări şi au împărţit celor care treceau prin zonă colaci şi colivă.

Pe pancartele celor prezenţi se puteau citi mesaje precum "Nu îngropaţi Justiţia, Nu îngropaţi democraţia", "În 89 ne-aţi furat Revoluţia, în 2017 ne furaţi Justiţia" şi "Autostrăzi? PSD, doar interese penale".

"Conducătorii României au uitat că au de condus o ţară şi vor să ne scoată din lumea civilizată. Ceea ce facem aici este parastasul justiţiei şi al democraţiei. Hoţia va deveni lege în România, iar asta nu se poate. Dacă îi lăsăm, ce facem după aia, dansăm cu tata Putin?", a spus unul dintre participanţii la protest.

Mai mulţi ieşeni care treceau prin zonă s-au arătat solidari cu cei care protestau în faţa sediului PSD Iaşi.

"Copiii mei sunt plecaţi în străinătate. Avem o viaţă tare grea aici şi cei de la putere ne mint în continuare. Am o pensie de 700 de lei după ce am muncit 30 de ani, iar ei nu mai pot de bine. Trebuie să se schimbe tot în ţara asta", a spus o femeie care trecea prin zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.