Consiliul de Administraţie al Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a prelungit cu trei ani mandatul de director general al lui Remus Vulpescu. De asemenea, Alexandru Buşcu a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu patru voturi din şapte (Remus Vulpescu nu a votat), Consiliul de Administraţie aprobă încheierea unui act adiţional la contractul de mandat nr. 14/07.12.2016 pentru prelungirea cu trei ani a mandatului de director general al lui Remus Vulpescu, (...) care va înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condiţiile OUG 109/2011 şi Legii nr. 111/2016”, arată un anunţ al companiei.

Vulpescu este totodată şi consilier onorific al premierului Mihai Tudose.

De asemenea, Alexandru Buşcu a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie, în locul lui Mircea Toma Modran.

Pentru primele nouă luni ale anului, Romaero a raportat pierderi de 16,95 milioane lei, mai mici cu 37% faţă de perioada similară a anului trecut, când s-au ridicat la 26,93 milioane lei.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are circa 760 de salariaţi şi are o valoare de piaţă de 143,6 milioane lei (36,7 milioane euro). Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Prin bugetul de venituri şi cheltuieli, Romaero a estimat că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei şi venituri totale de 62,7 milioane lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.