Carles Puigdemont, preşedintele destituit al Cataloniei, a urmărit, duminică, meciul Girona – Getafe, din etapa a XVI-a a LaLiga, la o cafenea din Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puigdemont, care a purtat un fular al echipei Girona, a urmărit partida alături de alţi fani catalani, la Fat Boy's Sports Bar & Grill.

Girona a câştigat cu scorul de 1-0 partida pe care a disputant-o pe teren propriu. Golul a fost marcat de Stuani, în minutul 5.

Meciurile Celta Vigo – Villarreal, Las Palmas – Espanol şi FC Barcelona – Deportivo La Coruna au loc tot duminică, partida Malaga – Betis se dispută luni, iar întâlnirea Leganes – Real Madrid a fost amânată.

Carles Puigdemont s-a exilat în Belgia la 30 octombrie, după plasarea sub tutelă a Cataloniei de către Madrid. La 5 decembrie, mandatul european de arestare pe numele său a fost retras de către un jucător spaniol de la Curtea Supremă, la cinci săptămâni după ce au fost emise de altă jurisdicţie de la Madrid.

Puigdemont nu exclude să se întoarcă în ţara sa, după alegerile regionale de la 21 decembrie în Catalonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.