Compania aeriană Blue Air a început o anchetă internă după ce miercuri după-amiază, în zona exterioară a Romaero, a avut loc un incident în urma căruia doi angajaţi de la departamentul tehnic au fost răniţi uşor, au declarat joi pentru News.ro reprezentanţii companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incidentul s-a petrecut într-o arie special amenajată pentru depozitarea recipientelor sub presiune, în momentul în care s-a încercat alimentarea cu oxigen a unei butelii de mici dimensiuni, iar furtunul de alimentare a cedat”, spun oficialii companiei.

Cele două persoane au fost investigate medical şi sunt în afara oricărui pericol, adaugă reprezentanţii Blue Air.

La rândul său, Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, anunţă că nu are nicio implicare în acest incident.

”În ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la nivelul unei companii private ce desfăşoară unele activitaţi în incinta platformei Romaero Bucureşti s-a produs un accident de muncă în urma căruia două persoane au fost rănite uşor. Informăm pe această cale pe toţi cei interesaţi că nu există nicio implicare în accidentul de muncă ori în cauzele acestuia, din partea companiei Romaero, nici a unor salariaţi sau bunuri ale Romaero”, a informat Romaero, într-un comunicat.

Oficialii Romaero spun că, potrivit legislaţiei în vigoare şi potrivit prevederilor contractuale ce reglementează activităţile terţilor în incinta platformei Romaero Bucureşti, ”fiecare entitate este deplin şi exclusiv răspunzătoare pentru modul în care asigură disciplina în muncă şi conformarea la normele de securitate şi sănătate în muncă pentru personalul propriu”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.