Actriţa şi vedeta de televiziune Oprah Winfrey va fi onorată cu trofeul "Cecil B. DeMille" la gala premiilor Globul de Aur din 7 ianuarie 2018, a anunţat miercuri Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), citată de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul "Cecil B. DeMille" poartă numele celebrului regizor şi producător de film american şi este atribuit în fiecare an unui reprezentant al industriei cinematografice pentru ”contribuţii extraordinare aduse industriei de divertisment”. Anul trecut, premiul i-a revenit actriţei Meryl Streep. 

Printre laureaţii acestui premiu la ediţiile precedente ale galelor Golden Globes Awards se află artişti de calibru, precum Denzel Washington, George Clooney, Woody Allen, Jodie Foster, Morgan Freeman, Robert De Niro şi Martin Scorsese.

Recent, Oprah Winfrey a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul ei din "Viaţa nemuritoare a Henriettei Laks/ The Immortal Life of Henrietta Lacks", produs de HBO Films, şi va juca Mrs. Which în adaptarea semnată de Ava DuVernay "Wrinkle in Time", pe care Disney o va lansa în martie.

Înainte, Winfrey a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul ei din "Culoarea sentimentelor/ The Color Purple" şi a fost recomandată şi pentru "Majordomul/ The Butler" şi "Selma". 

Winfrey, care a prezentat "The Oprah Winfrey Show" timp de 25 de ani, este preşedinte şi CEO la reţeaua de cablu OWN. Este şi fondator al O, The Oprah Magazine şi supraveghează Harpo Films. 

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la înfiinţarea The Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls în Africa de Sud, pe care Oprah Winfrey a fondat-o pentru a oferi educaţie academică fetelor înzestrate care provin din medii defavorizate. 

Câştigătorii celor 25 de categorii vor fi anunţaţi pe 7 ianuarie, în cadrul unei gale prezentate de Seth Meyers, care va avea loc la Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.