Facebook anunţă că anul acesta utilizatorii Messenger au realizat în total peste 17 miliarde de convorbiri video.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

17 miliarde de convorbiri video au fost realizat anul acesta de cei aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori lunari pe care îi are Facebook Messenger, una din cele două mari aplicaţii de chat pe care le deţine Facebook.

Cum principalii concurenţi, Google, Apple şi Microsoft, nu fac publice aceste cifre legate de propriile aplicaţii de chat, nu se poate da un context clar cifrei tocmai anunţate de Facebook. Însă, faţă de anul anterior, numărul convorbirilor video realizate cu Messenger s-a dublat, ceea ce indică o performanţă importantă pentru aplicaţia celor de la Facebook.

Facebook a făcut publice cu această ocazie şi alte date interesante privind utilizarea aplicaţiei Messenger pe anul acesta:

  • Au fost folosite 500 de miliarde de emoji-uri şi 18 miliarde de gif-uri animate;
  • În medie, în fiecare zi din an au loc 7 miliarde de conversaţii;
  • 260 de milioane de conversaţii noi (cu persoane sau cu grupuri noi) au fost realizate, în medie, în fiecare zi;
  • Tot în medie, la un grup de discuţii au participat 10 oameni.

Ultima noutate pe partea video a fost lansată de Facebook Messenger în decembrie 2016, când aplicaţia a introdus posibilitatea realizării grupurilor video – aşa-numitele conferinţe – poziţionându-se din acel moment ca un concurent direct pentru Skype.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.