Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a deschis centrul "Janie's House" pentru tinerele abuzate, în apropierea oraşului Atlanta, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Denumirea casei a fost inspirată de cântecul din 1989 al formaţiei Aerosmith, "Janie's Got a Gun". 

Tema cântecului se axează pe abuzul asupra copiilor şi incestul şi se spune că i-ar fi luat nouă luni lui Tyler să scrie versurile. Tyler a deschis adăpostul miercuri. 

Într-un interviu pentru CNN, Tyler spune că a fost dificil să înţeleagă prin ce au trecut cei din centrul pe care l-a înfiinţat. "Poţi vedea pe feţe şi poţi auzi în vocea lor cât de zdrobite sunt". 

"Cât timp am fost la dezintoxicare, am aflat cât de multe femei sunt bătute şi abuzate sexual. Erau 7-8 din 10", a mărturisit el. 

Cântăreţul, care are trei fete şi un băiat, s-a implicat în proiect, ajutând la designul interior. 

Născut pe 26 martie 1948, la New York, Steven Tyler este solistul şi membru fondator al formaţiei Aerosmith. În 2006, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale la corzile vocale.

Trupa rock Aerosmith, înfiinţată în 1970, din care fac parte Joe Perry (chitară), Brad Whitford (chitară), Tom Hamilton (bas) şi Joey Kramer (tobe), a lansat 15 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără ”Toys in the Attic” (1975), ”Permanent Vacation” (1987), ”Pump” (1989) şi ”Get a Grip” (1993). Aerosmith a câştigat de-a lungul anilor numeroase trofee, inclusiv şase premii Grammy, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2001.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.