Evenimentul Bucharest Gaming Week, care urma să fie desfăşurat în perioada 12-17 decembrie, se va reprograma pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2018 în semn de respect faţă de Majestatea Sa regele Mihai I şi în urma decretării doliului naţional în zilele de 14, 15 şi 16 decembrie. Programul oficial va fi comunicat, în curând, pe site-ul www.arcub.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziţionate sunt rugate să contacteze agenţia de bilete emitentă.

Cei care au achiziţionat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar; cei care au achiziţionat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) îşi pot recupera banii prezentând biletul la ghişeu, de marţi până vineri, în intervalul orar: 15.00 - 20.00.

Totodată, cei care vor să participle la festival şi au achiziţionat biletele sau abonamente, acestea îşi păstrează valabilitatea pentru data la care evenimentul Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.

Organizatorii Bucharest Gaming Week anunţă, pentru ediţia din ianuarie 2018, o săptămână plină de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziţii şi conferinţe educative.

Printre principalele atracţii Bucharest Gaming Week 2018 se numără întâlnirile cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, experienţe inedite în Virtual Reality, mobile games şi competiţii ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.