Noul prefect al judeţului Brăila, Adrian George Paladi, a depus, vineri, jurământul, fiind instalat în funcţie în prezenţa unui secretar de stat din MAI, a autorităţilor locale şi judeţene, a unor parlamentari şi şefi de instituţii. Noul prefect de Brăila are 38 de ani şi este finul de cununie al premierului Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adrian George Paladi a înlocuit-o în funcţie pe Mădălina Cochino, în urma deciziei Guvernului. Paladi este inginer, în trecut a lucrat în mediul privat, iar în ultimul an a fost comisar grad I superior în cadrul Oficiului Judeţean pentru Protectia Consumatorului Brăila.

Vineri, la învestirea din funcţie, Paladi a citit un discurs notat pe o foaie, fiind foarte emoţionat.

“Sunt pe deplin conştient că nu este o misiune uşoară, aş dori să vă asigur că voi depune toate diligenţele pentru a-mi îndeplini cu cinste şi onoare atribuţiile şi competenţele ce îmi revin. Pentru aceasta, cred că este necesară o bună conlucrare cu toate autorităţile locale, o informare reciprocă şi operativă cu privire la problemele care apar, gestionarea aficientă a acestora şi implicarea tuturor instituţiilor abilitate, pentru a pune în practică obiectivele economice şi sociale din programul de guvernare, dar şi îndeplinirea obiectivelor specifice fiecărei autorităţi în spiritul legii şi cu respectarea strictă a acesteia. Consider că doar împreună putem să răspundem acestor aşteptări şi fac apel al conducătorii unităţilor administrativ teritoriale din comune, oraşe şi minucipiul Brăila, cei ai instituţiilor deconcentrate, ai celorlalte autorităţi, pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetăţenilor”, a declarat noul prefect de Brăila.

Adrian George Paladi este finul de cununie al premierului Mihai Tudose, la rându-i din Brăila. 

În trecut, a fost lider al tinerilor social democraţi din Brăila, dar şi şef al filialei municipale a PSD Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.