Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost accident mortal de o maşină care nu i-a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti din Braşov, pe aceeaşi trecere de pietoni unde anul trecut a fost ucisă o fată de 16 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni aflată la intersecţia străzilor Soarelui cu Calea Bucureşti.

Un şofer nu a încetinit la trecerea de pietoni şi a lovit în plin un bărbat. Victima a fost aruncată la 40 de metri distanţă. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la faţa locului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Şoferul vinovat de accident este cercetat pentru ucidere din culpă.

„Un autoturism care circula pe Calea Bucureşti spre strada Toameni nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a străzii la intersecţia Soarelui cu Calea Bucureşti. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Accidentul s-a produs pe aceeaşi trecere de pietoni unde în luna martie a anului trecut şi-a pierdut viaţa o fată de 16 ani. Tot pe aceeaşi trecere de pietoni au mai fost rănite alte patru persoane în ultimul an.

Statisticile arată că în municipiul Braşov cele mai grave accidente sunt cele în care sunt implicaţi pietoni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.