Calculatoarele refurbished sunt foarte populare in tarile vestice, iar in ultimii ani au inceput sa devina din ce in ce mai apreciate si in Romania. Notiunea de "refurbished" nu este una recenta, aceste produse fiind printre cele mai cautate in Occident, insa in Romania acest concept a fost asimilat in mod gresit cu cel de "second hand". Intr-adevar, calculatoarele refurbished nu sunt noi, insa exista cateva diferente semnificative fata de cele la mana a doua. "Refurbished" inseamna reconditionat sau resigilat. Unele dintre calculatoarele refurbished au fost utilizate pentru o perioada scurta de timp, dupa care au fost reconditionate, insa majoritatea sunt de fapt produse nefolosite, al caror pachet a fost desigilat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin urmare, daca ai nevoie de un PC pentru a scrie si a edita texte, pentru contabilitate, pentru a verifica e-mail-uri, pentru a petrece timp pe retelele de socializare sau pentru a rula programe de editare grafica sau jocuri, solutia ideala pentru tine o reprezinta achzitionarea unui calculator refurbished. Totusi, aceasta achizitie trebuie facuta numai dintr-un magazin specializat, cu o experienta indelungata si multi clienti fideli, pentru a evita situatiile in care achizitionezi un PC despre care ti se spune ca este "aproape nou", dar care se defecteaza iremediabil in doar cateva zile sau saptamani.

De departe cel mai mare avantaj al achizitionarii unui calculator refurbished il reprezinta pretul: acesta poate costa si de 2 ori mai putin decat unul nou, chiar daca nu a fost folosit niciodata sau a fost utilizat o perioada scurta, apoi reconditionat.

In al doilea rand, calculatoarele refurbished beneficiaza de o garantie mult mai mare decat cele second hand. La Interlink, companie care comercializeaza din 1997 echipamente IT second hand si refurbished, calculatoarele refurbished au o garantie de 36 de luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

In plus, la Interlink, calculatoarele refurbished sunt dotate cu sisteme de operare preinstalate si licente gratuite din partea companiei. De asemenea, acestea sunt supuse mai multor testari: la primire, la reconditionare, daca este cazul, si la instalarea sistemului de operare. Inainte de a fi puse la vanzare, calculatoarele refurbished sunt ambalate conform standardelor, precum unele nou-noute.

Calculatoarele refurbished din oferta Interlink au urmatoarele caracteristici:

- procesor: Intel Pentium 4, AMD sau Intel Core (de la Dual Core la i7);

- producatori: Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Lenovo, Osborne;

- capacitate HDD: intre 80 si 500 GB;

- frecventa procesor: intre 2,40 si 3,10 GHz;

- memorie RAM: intre 2 si 8 GB;

- sistem de operare: Windows Home sau Windows Pro.

Pe langa aceste avantaje, la Interlink mai beneficiezi si de transport gratuit pentru orice comanda a carei valoare depaseste 150 de Lei, de livrare rapida in 24-48 de ore si ai dreptul la retur in maximum 60 de zile. In plus, daca plasezi acum o comanda online pentru un calculator refurbished, Interlink iti ofera 5% din valoarea acesteia sub forma de credit, pe care il poti folosi pentru orice produs doresti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.