Un bărbat de 62 de ani din Tecuci, care a intrat într-o biserică şi i-a ameninţat cu un cuţit pe preoţi şi pe enoriaşi, la slujba de Sf. Nicolae, a fost prins de jandarmi şi transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, în acest caz fiind întocmit un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc miercuri la o biserică din municipiul Tecuci unde se desfăşura slujba de Sf. Nicolae când un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, la un moment dat a intrat în incinta lăcaşului de cult şi a început să ameninţe cu un cuţit preoţii şi participanţii la slujba religioasă, potrivit unui comunicat transmis joi de purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi, Cătălin Bădin.

Unul dintre enoriaşi a apelat numărul unic 112, iar dispeceratul Poliţiei a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei la biserică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii l-au identificat, în zona altarului, pe bărbatul în cauză pe care l-au condus afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv asupra acestuia a fost găsit un cuţit cu lungimea de 25 cm.Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci, nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute şi motivul pentru care purta cuţitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit, cercetările fiind continuate de către poliţişti. 

Totodată, a fost solicitată prezenţa unei ambulanţe care l-a condus pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, pentru evaluare medicală de specialitate.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.