Ediţia "România, te iubesc!", difuzată duminică de Pro TV, a stabilit un nou record de audienţă, fiind lider pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, a obţinut 9,1 puncte de rating şi 26,3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obţinut 4,5 puncte de rating şi 13,0% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această ediţie au fost prezentate poveştile de succes ale românilor care pun bazele următorilor 100 de ani, români care gândesc în viitor şi îşi doresc să facă o schimbare vizibilă în jurul lor, români care au înţeles că schimbarea începe cu ei şi din ei. Echipa "România, te iubesc!" a căutat români prin toată lumea, călătorind prin România, Anglia, Germania şi Statele Unite ale Americii pentru a le afla poveştile.

Peste 1,3 milioane de telespectatori au făcut cunoştintă duminică cu Bogdan Micu, care face afaceri de milioane de euro cu panouri solare în toată lumea. Au aflat care este întreaga poveste a lui Tiberiu Uşeriu, românul care a câştigat de două ori cel mai greu ultra-maraton din lume, de la Cercul Polar. Telespectatorii au văzut cum a ajuns actriţa Anamaria Marinca pe marile ecrane alături de Scarlett Johansson, Brad Pitt şi Shea Le Boef.

Duminica viitoare, exemplele de români excepţionali vor continua, iar telespectatorii vor descoperi noi poveşti speciale. Elena Lasconi va prezenta povestea lui Constantin Tuleaşcă, medic neurochirurg, premiat de Academia Naţională Franceză pentru contribuţia deosebită în tratarea durerii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.