Gerardo Rivera, corespondent Fox News, i-a cerut scuze actriţei Bette Midler după ce aceasta l-a acuzat că a drogat-o şi a pipăit-o în anii 1970, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bette Midler are tot dreptul să vorbească despre ce s-a întâmplat. Bette, îmi cer scuze", a scris Gerardo Rivera pe Twitter, recunoscând că-şi aminteşte momentul. 

Midler nu i-a răspuns public lui Rivera. Reprezentantul actriţei nu a vrut să comenteze pentru CNN. 

Incidentul dintre Rivera şi Midler a revenit în atenţia publicului săptămâna trecută după ce jurnalistul a comentat pe Twitter acuzaţii de hărţuire sexuală aduse coprezentatorului emisiunii "Today" de la NBC, Matt Lauer. 

După ce postul Fox News a spus că a fost "afectat" de comentarii, Rivera şi-a cerut scuze. 

"Gerardo şi producătorul său au venit să facă un interviu cu mine, în 1970, la începutul anilor '70. Era pe vremea când era foarte sexi", i-a declarat actriţa Barbarei Walters. "El şi producătorul şi-au lăsat echipa în cealaltă cameră, m-au împins în baie, mi-au băgat sub nas două flacoane de "poppers" (droguri, n.r) şi au început să mă pipăie... Nu i-am cedat. A fost indecent", a declarat actriţa Bette Midler în interviul din 1991 acordat Barbarei Walters. 

Midler a dezvăluit întâmplarea după ce Walters a întrebat-o despre autobiografia lui Rivera, "Exposing Myself", care tocmai fusese lansată. În carte, Rivera vorbea despre cum a cucerit-o pe Midler şi a inclus propria sa versiune cu privire la prima lor întâlnire. Rivera mărturisea că la un moment dat i-a pus mâna pe sâni când erau în baie.

Interviul din 1991 a început să fie vizualizat pe Twitter după ce Rivera a intervenit în cazul Matt Lauer, care a fost acuzat de hărţuire sexuală şi care a fost concediat de la NBC după 20 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.