Directorul general al Tarom, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei şase pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam, asigurându-i că transportatorul aerian de stat caută rute alternative pentru a-i transporta cât mai repede posibil către Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au rămas blocaţi peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în ţară. Pasagerii s-au plâns de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit în aeroport.

Compania a trimis duminică dimineaţă un avion care să-i preia pe pasageri, dar unii pasageri, care au dormit la hotelul de lângă aeroport, au fost uitaţi acolo, potrivit Digi24.

Tarom caută acum rute alternative pentru a-i aduce la Bucureşti pe cei uitaţi la Amsterdam, potrivit lui Wolff.

”De asemenea, directorul companiei a precizat că Tarom va respecta cu stricteţe legislaţia şi va acorda compensaţiile prevăzute de prevederile internaţionale”, arată un comunicat al companiei.



Ca urmare a situaţiei generate de anularea zborului ROT 364 Amsterdam – Bucureşti, din data de 2 decembrie, directorul general al Tarom a dispus, în cursul nopţii, formarea unei celule de criză la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativă a aceastei situaţii.

Mai mult, constatând deficienţe majore în comunicarea cu reprezentantul Tarom Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din funcţie.

Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care să cerceteze aspectele tehnice şi operaţionale care au generat anularea zborului.

”Compania TAROM prezintă scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam – Bucureşti”, mai arată comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.