Solicitarea făcută de europarlamentarul Cristian Preda, în Parlamentul European, pentru suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul European, reprezintă un act iresponsabil şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări, consideră europarlamentarii social-democraţi români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Declaraţiile făcute de europarlamentarul Cristian Preda în plenul Parlamentului European sunt iresponsabile, ruşinoase şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări. Niciun politician nu are voie să afecteze interesul naţional din considerente politice meschine. Pentru că nu Cristian Preda, ci românii sunt cei care plătesc nota de plată pentru astfel de minciuni repetate şi dezinformări", susţin reprezentanţii PSD în PE.

În opinia lor, "Cristian Preda, şi alţii ca el, trebuie să înţeleagă că a proceda de o asemenea manieră, angrenând interesele României şi poporului român într-un război politic este descalificant". 

Eurodeputatul Cristian Preda a susţinut, miercuri seară, în plenul Parlamentului European, activarea articolului 7 al Tratatului UE suspendarea dreptului de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu, din cauza ”crizei grave a statului de drept” în România.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.