Pentru deţinătorii de animale de companie, asigurarea sănătăţii acestora este de o importanţă vitală. Tocmai din această cauză, dorinţa de a oferi numai ce e mai bun pentru animalul de companie poate da startul unui lung şir de căutări pentru găsirea medicului veterinar ideal, precum şi a unui cabinet care să ofere cele mai bune şi mai complete servicii. De cele mai multe ori însă, găsirea unuia reprezintă de fapt o corvoadă, mai ales dacă vine vorba şi de o internare de scurtă durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tocmai de aceea, mulţi ezită să meargă cu animalul de companie la medicul veterinar. De cele mai multe ori, acest refuz poate să afecteze starea de bine a patrupedului. Dar din fericire, există mulţi medici dedicaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi. Unul dintre aceştia este veterinar-ploiesti.ro, care şi-a făcut o carieră prestigioasă prin respectul acordat clienţilor inocenţi şi jucăuşi!

Sunt oferite servicii complete, precum consultaţii, deparazitări, vaccinări, investigaţii paraclinice, chirurgie, nutriţie, cu posibilitatea de internare în caz de nevoie.

Vaccinarea, care este de nelipsit pentru orice specie este asigurată la cele mai înalte standarde de către profesioniştii cabinetului veterinar SAVEVET. În aşa fel, imunitatea animalului de companie va fi asigurată pe deplin, iar stăpânul se va afla şi el în afara oricărui pericol. Numai cei care deţin porcuşori de guineea sau hamsteri sunt scutiţi de această intervenţie. În plus, clientul care îşi va duce animăluţul la cabinet, se va întoarce acasă şi cu un mic bagaj de cunoştinţe. Acestea îl vor ajuta să îşi protejeze mai bine puiul împotriva factorilor externi, care pot oricând să fie nefavorabili dezvoltării armonioase a acestuia.

În momentul în care acesta s-a dezvoltat şi proprietarii au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să îl sterilizeze, un medic veterinar va veni cu soluţia mult dorită. Procedura se va face cu pricepere şi cu multă grijă, pentru ca recuperarea animalului de companie să se facă cât mai rapid cu putinţă. Această procedură se aplică atât femelelor, cât şi masculilor, iar vindecarea depinde de tipul procedurii în parte.

Pe lângă intervenţiile chirurgicale de rutină, acest cabinet oferă şi servicii mult mai avansate decât atât. Se ajunge chiar la proceduri chirurgicale complexe, care pot să ţină de mai multe specializări. Pot să fie legate de ortopedie, chirurgia urechii şi a ochiului, a abdomenului, uro-genitală, chiar şi cea plastică şi reparatorie. Oricând unui client i s-ar părea că ceva este în neregulă cu animalul său, poate să apeleze cu încredere la SAVEVET.

Iar pentru cei care încă nu au aflat, acum există posibilitatea ca pisica sau câinele să fie duse pentru un timp prestabilit la o pensiune dedicată special pentru ei, în cadrul cabinetului veterinar. Acest cabinet veterinar din Ploiesti va fi soluţia ideală în cazul în care proprietarul va trebui să plece pentru un interval de timp în altă parte şi trebuie să îşi lase animalul de companie sub atenta grijă a unor profesionişti. Nevoile acestora vor fi cu adevărat luate în considerare!

Pentru detalii şi informaţii suplimentare, se poate oricând accesa veterinar-ploiesti.ro!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.