Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a postat, pe Facebook, un mesaj de Ziua Naţională în care se referă la cazul profesoarei din Teleorman pălmuită de elevi şi le transmite la mulţi ani ”românilor educaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este 1 Decembrie. Dragi elevi, părinţi şi profesori trebuie să ne UNIM pentru a nu mai avea situaţii de genul acesta. Sunt multe legi şi regulamente care prevăd drepturi şi obligaţii dar avem nevoie şi de mai multă educaţie. Mult mai multă educaţie în familie, la şcoală şi în afara ei. La mulţi ani, români educaţi!”, scrie Liviu Pop pe Facebook.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Teleorman va demara o anchetă la Şcoala din comuna Poroschia, după ce au apărut imagini în care o profesoară este pălmuită, înjurată şi umilită de către elevi. La incident participă fete şi băieţi din clasa a VIII-a, dar niciunul nu intervine, scena fiind filmată de unul dintre ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.