Creative Monkeyz, Alexandru Colo Bălan, IHATEPINK, Ovidiu OVVY Pătraşcu, Lucian IceManlucky Dinescu, Bobospider, Andrei zZaNdrei Zimbilschi, Theoxxh , boddy, TECH cu Luca şi EpicShorty se vor numără printre cei care vor fi prezenţi la Bucharest Gaming Week, eveniment care aduce împreună pasionaţii de esports, gamerii dedicaţi şi cei mai importanţi dezvoltatori de jocuri din România şi din lume, pe 16 şi 17 decembrie la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei de la Creative Monkeyz sunt cunoscuţi în online-ul românesc pentru producţii precum RObotzi sau IOBAGG.

Pe lângă youtuberi, la eveniment va fi prezent şi Andrei “Odoamne” Pascu, cel mai important jucător român de League of Legends. Jucător extrem de apreciat în străinătate, Odoamne a evoluat în carieră la echipe esports importante precum Cloud 9 sau H2k-Gaming, alături de care a făcut performanţă la nivel internaţional.

Youtuberii vor oferi momente speciale pe scena de entertainment, se vor juca cele mai în vogă jocuri alături de participanţi, vor oferi autografe şi vor face poze cu fanii.

La standurile parternerilor, participanţii se vor putea duela pentru premii în turnee de Counter Strike:Global Offensive, FIFA 18, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Clash Royale, League of Legends, Dota 2, Gran Turismo, HearthStone, Guitar Hero şi multe altele. Jucătorii de Clash Royale se vor putea înscrie la un turneu special cu premii totale de 1.000 de euro. 

De asemenea, cei mai împătimiţi gameri vor putea vedea cele mai bune echipe în Finala Turneului Naţional de League of Legends, dar şi cele mai puternice echipe şi jucători de Counter Strike:Global Offensive, League of Legends şi HearthStone din Sud-Estul Europei în fazele finale ale competiţiilor din cadrul ESL Southeast Europe Championship.

Un abonament pentru două zile costă 35 de lei, în timp ce biletul pentru o zi, 25 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma bilet.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.