De Black Friday, AsianFood organizează prima ediţie a unui adevărat maraton de cumpărături cu reduceri începând de la 10% şi până la 60%. Promoţiile vor fi disponibile pe perioada 24-26 noiembrie, iar adepţii stilului culinar asiatic vor avea parte de oferte cu discount-uri la toate categoriile de produse de pe site.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coşurile de cumpărături din magazinul online vor avea costuri diminuate semnificativ. Acest trend dedicat shoppingului, devenit popular şi în România, îi va bucura pe toţi iubitorii de gastronomie şi tendinţe culinare inspirate din stilul asiatic. Începând de la baze pentru mâncăruri, semipreparate, sosuri, dulciuri sau băuturi, până la vase şi accesorii pentru bucătărie, toate beneficiază de preţuri mai mici. Clienţii vor avea parte de surprize şi reduceri între 10 şi 60% la toate categoriile de produse de pe platformă.

Dorinţa cumpărătorilor de a-şi aproviziona bucătăria aşa cum şi-au dorit întotdeauna, se va îndeplini în acest weekend al reducerilor, când asianfood.ro se va alinia trendului „Black Friday”.  Particularităţile ingredientelor, dar şi sursele autentice din care acestea sunt procurate, determină preţuri pe măsură, însă acesta este primul sezon în care clienţii vor beneficia de aceeaşi calitate superioară a produselor, oferite la preţuri mici.

AsianFood.ro este un magazin online care comercializează produse alimentare, ustensile şi accesorii veritabile asiatice greu de procurat pe piaţa din România. Gama variată de produse face pare dintr-o selecţie de branduri, destinate creării unei baze culinare a bucătăriei asiatice. Colaborarea cu diferiţi producători internaţionali facilitează accesul clienţilor la ingrediente specifice. Acestea sunt importate din cele mai cunoscute ţări ale Asiei şi sunt distribuite de o echipă pasionată de artele gastronomice exotice. Condimentele provenite din ţări precum Coreea, Thailanda sau Filipine, dar şi produsele de brand se reunesc în unul dintre cele mai bine aprovizionate magazine online de profil.

AsianFood.ro este un concept menit să reprezinte locul unde iubitorii de gastronomie asiatică pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru a prepara mâncare chinezească, thailandeză, japoneză, coreeană, filipineză, vietnameză sau indiană. Pe site se găsesc majoritatea elementelor specifice acestei bucătării, necesare în procesul de preparare a unor mâncăruri cu gust original.

Platforma se menţine în actualitate prin dialogul pe care îl poartă permanent cu urmăritorii. Articolele de pe blog oferă informaţii şi noutăţi de pe continentul asiatic, iar paginile de Facebook, Instagram şi Pinterest aduc doza zilnică de inspiraţie cu ajutorul reţetelor şi preparatelor sofisticate.

Echipa AsianFood te invită în weekendul 24-26 noiembrie să trăieşti o experienţă culinară asiatică la tine acasă, la preţuri mici!

Echipa AsianFood.ro:

Telefon: (+40) 364 140 720

Email: office@asianfood.ro

Website: www.asianfood.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.