În perioada 24-26 noiembrie, magazinul online Obio.ro oferă reduceri între 10% şi 50%. De Black Friday, cumpărătorii vor putea achiziţiona timp de 3 zile produse certificate BIO la preţuri mici. Aceştia beneficiază de un weekend întreg de ofertele puse la dispoziţie cu ocazia mult aşteptatei sărbători internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luna noiembrie aduce celor cu un stil de alimentaţie vegetarian sau vegan, dar şi celor care aleg variante sănătoase ale produselor utilizate în mod obişnuit, alimente, suplimente, băuturi, dulciuri, cosmetice şi detergenţi ECO. „Vinerea neagră”, cunoscută la nivel mondial pentru reducerile mari de preţ pe care le oferă consumatorilor, este un curent la care au aderat multe dintre magazinele online sau fizice din România.

Dacă multe dintre aceste entităţi optează pentru 24 de ore de promoţii şi oferte, Obio.ro îşi surprinde cumpărătorii cu un întreg weekend în care aceştia vor putea comanda produsele lor favorite la preţuri cu discount-uri între 10 şi 50%.

În România, Obio.ro reprezintă un nume important în domeniul produselor certificate BIO. Activează ca magazin online de cinci ani, perioadă în care a promovat permanent un stil de viaţă sănătos şi o formă corectă de nutriţie. Platforma oferă alimente din categoriile gluten free, low-carb, raw sau vegan şi bunuri din categoria celor necomestibile realizate după norme europene, în armonie cu natura. Obio.ro oferă produse din marca proprie, dar şi un număr mare a celor care fac parte din portofoliile a zeci de producători. Numărul de branduri consacrate regăsite pe site este unul semnificativ, iar printre acestea se numără Bio Today, Biona, Eco Cosmetics, Harmonica, Biolù, Roobar sau Soyavit. Pe platformă cumpărătorii găsesc de la proteine sau suplimente alimentare, gustări, dulciuri sănătoase până la cosmetice şi produse BIO pentru curăţenia întregii case.

Obio.ro se numără printre cele mai complexe platforme care reuneşte în acelaşi loc o gamă variată de produse ecologice. Acesta are ca scop principal, agregarea de branduri naţionale şi internaţionale certificate BIO. Deşi magazinul susţine producătorii români, multe dintre alimente nu sunt disponibile în magazinele de profil din România, astfel că se importă într-un procent semnificativ. Astfel accesul clienţilor este facilitat din mai multe puncte de vedere.

Prin certificare organică, consumatorii au siguranţa consumului de produse realizate după standarde şi norme europene, iar provenienţa şi modalitatea de producţie sunt garantate. Produsele ecologice sunt destinate întregii familii, dar în special copiilor care se pot bucura de calitatea optimă a unor alimente sănătoase.

Profită de weekendul de reduceri BIO şi achiziţionează produse certificate în perioada 24-26 noiembrie!

Echipa Obio.ro:

Telefon: 0752 - 498 740

Email: office@obio.ro

Website: www.obio.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.