Defilarea anuală a mărcii de lenjerie Victoria's Secret, organizată pentru prima dată în China, a fost marcată de câteva incidente începând cu anularea participării fără motiv a top-modelului Gigi Hadid, a cântăreaţei Katy Perry, care nu a primit viză, iar manechinul Ming Xi a căzut pe scenă după ce a călcat pe trenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manechinul Ming Xi, în vârstă de 28 de ani, a căzut pe scenă. Incidentul a devenit viral şi unul dintre cele mai comentate pe Twitter. 

"Îmi pare rău, sunt dezamăgită. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere", a scris ea pe reţeaua de socializare. 

Mulţi internauţi au salutat profesionalismul tinerei, care s-a ridicat zâmbind după ce s-a împiedicat şi a continuat prezentarea. 

Printre top-modelele care au făcut parte din show s-au numărat Adriana Lima, Lais Ribeiro, Alessandra Ambrossio, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Bella Hadid, Lily Aldridge şi Karlie Kloss. 

Potrivit presei americane, cântăreaţei Katy Perry, care trebuia să participe la spectacol, i-a fost refuzată cererea de viză pentru China după ce în 2015 a purtat o rochie cu imprimeu de floarea-soarelui, considerat simbol al separatiştilor taiwanezi. Ea a fost înlocuită de britanicul Harry Styles. 

Un total de 55 de manechine din 22 de ţări, îmbrăcate în pene, cu tocuri înalte şi lenjerie intimă provocatoare au defilat luni seară la Shanghai. 

Karlie Kloss
Karlie Kloss

Lais Ribeiro purtat anul acesta ''Fantasy Bra'', un sutien creat din diamante şi safire, numit "Champagne Nights", care a fost estimat la 2 milioane de dolari (1,7 milioane de euro). 

Victoria's Secret a ales un număr de şapte manechine de origine chineză cu scopul de a capta atenţia mediatică în China. După decenii marcate de conservatorism, marca de lenjerie intimă este acolo în plină dezvoltare, potrivit Mintel. 

Spectacolul Victoria's Secret, va fi difuzat la televiziuni din 190 de ţări pe 28 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.