Valoarea autoturismelor din oferta de Black Friday atinge valoarea de 6,9 milioane euro, iar reducerile oferite ajung până la 40%, a anunţat vineri platforma online Autovit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma succesului înregistrat în primele ore de Black Friday, Autovit.ro a decis să mărească oferta de autoturisme comunicată iniţial, de la 100 la peste 200 de promoţii de la dealerii parteneri. În total, valoarea reducerilor de Black Friday însumează peste un milion de euro, iar valoarea maşinilor puse la vânzare ajunge la 6,9 milioane de euro”, se arată în comunicat.

Compania a început în acest an campania de Black Friday vineri dimineaţa, cu aproximativ 100 de oferte, iar la prânz a fost actualizată lista de oferte cu o nouă serie de maşini, potrivit companiei.

”Până la ora 13:00, pe blackfriday.autovit.ro s-au înregistrat de 3,5 ori mai multe vizite faţă de ediţia din 2016. Promoţiile au fost suplimentate pe parcursul zilei, pentru a răspunde cererilor utilizatorilor. Din ofertele incluse în campanie, peste 15% sunt reprezentate de maşini noi, restul fiind la mâna a doua”, a declarat Andrei Bereandă, Business Manager Autovit.ro.

Pentru ediţia Black Friday din acest an, Autovit.ro estimează vânzări de peste 3 milioane de euro şi tranzacţionarea a 85% din ofertele listate.

Cel mai mare discount este de 55.034 de euro şi reprezintă 42% din valoarea maşinii scoase la vânzare, un Mercedes-Benz S 350 din 2015, cu 258 CP.

”Cea mai scumpă maşină scoasă la vânzare pe Autovit.ro de Black Friday 2017 este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016. Preţul acesteia a fost redus cu 25% şi ajunge la 116.608 euro. La polul opus, cea mai accesibilă maşină este un Peugeot Partner din 2012, care a primit un discount de 18% şi costă 4.499 euro”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.