Doi bărbaţi au fost reţinuţi în urma incidentului de miercuri, de la un liceu din Alexandria, unde a fost agresat un elev în vârstă de 18 ani, iar un al treilea bărbat care a participat la conflict este căutat de poliţişti deoarece se sustrage cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că doi bărbaţi, unul în vârstă de 41 de ani şi prietenul acestuia, în vârstă de 35 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, anchetatorii au stabilit că la altercaţie a mai participat un bărbat, fratele celui de 35 de ani, acesta sustrăgându-se cercetărilor.

Oamenii legii au mai spus că elevul în vârstă de 18 ani nu a fost înjunghiat cu un cuţit, zgârietura de pe braţul drept fiind provocată de un breloc.

Un elev de la un liceu din Alexandria a fost agresat de tatăl unui coleg, miercuri, în urma unui conflict pe care l-a avut cu acesta şi a ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Teodora Dragole, declara că a avut loc un conflict între doi elevi, unul de 14 ani şi altul de 18 ani, la Liceul Tehnic numărul 1 Alexandria, iar în urma acestui scandal băiatul de 14 ani şi-a chemat în ajutor tatăl, care a venit însoţit de un prieten, aceştia agresându-l pe elevul de 18 ani. După acest conflict, cei doi elevi au fost transportaţi la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.