Meciul amical CSU Craiova - Slavia Praga a început, vineri seară, pe noul Stadion Ion Oblemenco, în prezenţa a aproximativ 30.000 de spectatori, aceasta fiind partida care inaugurează noua arenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea meciului a avut loc un spectacol de lumini, lasere şi artificii. Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, şi fostul fotbalist Gică Craioveanu, au interpetat îmnul Universităţii Craiova, "Oltenia, Eterna Terra Nova", iar o fanafară a intonat imnul naţional al României. Fanii de la peluza nord au afişat o coregrafie dedicată fostului jucător al Universităţii Craiova Ion Oblemenco, numit de ei "Dumnezeul oltenilor".

FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu
FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a încheiat, marţi, în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor de reconstrucţie a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

Vechea arenă a fost demolată la finalul anului 2014. Noul stadion are o capacitate de aproape 31.000 de locuri, valoarea lucrărilor de reconstrucţie fiind de 240 de milioane de lei.

FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu
FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu

În perioada lucrărilor, echipa din Liga I a jucat meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Extensiv din Craiova şi pe Stadionul Muncipal din Drobeta Turnu Severin.

CSU Craiova va disputa primul meci oficial pe noul stadion, la 18 noiembrie, cu Juventus Bucureşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.