Un bărbat din municipiul Sibiu, suspectat că ar fi înteţinut raporturi sexuale, de mai multe ori în perioada 2014 – 2017, cu trei minore din familii nevoiaşe, după ce a câştigat încrederea părinţilor care au lăsat fetele să meargă la domiciliul lui, a fost arestat. El este acuzat de act sexual cu un minor, iar poliţiştii încearcă să stabilească numărul exact al victimelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul lunii septembrie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au obţinut date că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obişnuit să se împrietenească cu familiile nevoiaşe ale unor minore din judeţul Sibiu, şi, după ce câştiga încrederea părinţilor, sibianul lua minorele la domiciliul său unde întreţinea raporturi sexuale cu ele.

Astfel, în perioada 2014 – 2017, bărbatul ar fi întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani.

Bărbatul a fost identificat şi prins, fiind prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minori.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările pentru a stabili numărul exact al victimelor.

Surse din anchetă au precizat, pentru news.ro, că până acum există indicii cu privire la trei victime cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.