Traficul rutier pe Drumul Naţional 7, în judeţul Vâlcea, este complet blocat, miercuri, din cauza unui accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, o persoană fiind încarcerată. Din primele informaţii, autoturismul a pătruns pe contrasens într-o curbă, din cauza vitezei neadaptate la drumul umed.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 7, din cauza unui accident rutier care a avut loc în localitatea Robeşti, judeţul Vâlcea.

În eveniment au fost implicate un autoturism şi un autotren.

”Conducătorul auto se deplasa pe direcţia Vâlcea – Sibiu, iar pe raza localităţii Robeşti, în curbă la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul şi a acroşat autotrenul”, au precizat poliţiştii.

O persoană a rămas încarcerată, dar nu este în stare gravă, fiind preluată de către un echipaj medical.

Mai multe echipaje de poliţişti se află la faţa locului pentru a efectua cercetarea şi pentru a debloca circulaţia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.