Poliţiştii din Braşov fac, marţi, 13 percheziţii în judeţele Braşov şi Covasna, la sedii de firmă şi la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 8.000.000 de lei, prin evaziune fiscală cu materiale de construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov fac, marţi, 13 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme din judeţele Braşov şi Covasna.

În dosar se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cei în cauză sunt bănuiţi că nu ar fi evidenţiat în contabilitate veniturile obţinute din tranzacţii cu materiale de construcţii, în scopul diminuării bazei impozabile. Prejudiciul cauzat este estimat la 8.000.000 de lei.

Şapte persoane sunt vizate în acest dosar şi vor fi duse la audieri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.