Spectacolul ”Fluturii sunt liberi”, după Leonard Gershe, se va juca în scop caritabil la Teatrul Excelsior din Bucureşti, joi, de la ora 19.00, evenimentul fiind dedicat colectării de fonduri în vederea tipăririi de manuale pentru elevii cu deficienţe de vedere. Instituţia teatrală lansează un proiect socio-umanitar pentru copiii şi tinerii care au această problemă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţia caritabilă a spectacolului ”Fluturii sunt liberi” face parte din campania ”Ajută elevii nevăzători să aibă manuale” demarată de actorul Alex Călin în colaborare cu Fundaţia Cartea Călătoare, informează Teatrul Excelsior.

Biletele la acest eveniment organizat de Primăria Capitalei prin Teatrul Excelsior, pot fi cumpărate online de pe site-ul bilet.ro, preţul fiind de 100 de lei. Suma strânsă în urma cumpărării biletelor va fi virată direct în contul Fundaţiei Cartea Călătoare.

Cu ocazia acestui eveniment, Primăria Capitalei lansează prin Teatrul Excelsior un proiect socio-umanitar intitulat ”Şi noi vedem teatru!” dedicat copiilor şi tinerilor cu deficienţe de vedere.

Prin acest program, Teatrul Excelsior îşi propune să dedice, în fiecare lună, un spectacol din repertoriul său tinerilor cu deficienţe de vedere, adaptându-l orizontului de receptare specific acestora.

Înainte de reprezentaţia propriu-zisă, spectatorii nevăzători vor face o călătorie senzorială pe scenă pentru a se familiariza cu elementele decorului şi pentru a-şi crea astfel o imagine mentală a spaţiului de joc. Apoi, cu ajutorul unor căşti emiţător-receptor, acţiunea piesei va fi descrisă în timp real de către un povestitor avizat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.