Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat luni, în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii simple depuse împotriva ministrului Finanţelor, că Ionuţ Mişa este doar o victimă şi că, în opinia sa, adevăraţii artizani ai dezastrului economic din România sun Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Olguţa Vasilescu, adăugând că acum se culeg doar roadele nesăbuinţei, a demagogiei şi a plăţii de voturi din bani de la bugetul de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În momentul de faţă cred că Mişa este doar o victimă. Artizanii acestui dezastru se numesc Dragnea, Vâlcov, Olguţa Vasilescu şi alţi specialişti, în mod deosebit din Kiseleff şi nu din Palatul Victoria. Aş mai sublinia faptul că cum se culeg doar roadele nesăbuinţei, a demagogiei şi a plăţii de voturi din bani de la bugetul de stat, pentru că nu Mişa şi Tudose sunt cei care au avut contribuţiile majore la dezechilibrele macroeconomice care se prefigurează”, a declarat Traian Băsescu de la tribuna Senatului.

Senatorul PMP a făcut şi o trecere critică în revistă a principalelor şi, totodată, cele mai contestate măsuri economice şi fiscale luate de Guvernul PSD - ALDE.

”Măririle de salarii fără creştere de productivitate îşi arată roadele. Avem creştere de inflaţie, urmare a introducerii accizei suplimentare la combustibili, urmare a confiscării banilor companiilor naţionale, urmare a tăierii banilor pentru investiţii, urmare a introducere a taxei integrale pe contractele parti time, urmare a introducerii ce urmează să se facă a taxei de solidaritate. Asta s-ar chema că românii ar trebui să plătească o taxă de solidaritate cu prostia unor guvernanţi”, a mai spus liderul PMP.

Traian Băsescu a spus că pentru redresarea economică este nevoie de îndepărtarea lui Ionuţ Mişa, dar li a lui Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu sau Darius Vâlcov.

”Efectele unei politici economice şi bugetare falimentare nu pot fi îndepărtate doar prin îndepărtarea lui Mişa. Trebuie îndepărtat Dragnea, Olguţa Vasilescu, Vâlcov şi bineînţeles, Mişa Pilon II. Eu de-acum aşa o să vă spun, domnule ministru: Mişa Pilon II”, a mai spus Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.