Antrenorul Vasile Miriuţă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul Sergiu Hanca şi fundaşul Ionuţ Nedelcearu sunt în lotul echipei Dinamo pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, în ciuda faptului că ei au fost printre jucătorii ce au petrecut înaintea partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atmosfera nu e prea strălucită, era mai bună acum o săptămână, după rezultatele pozitive cu Juventus şi cu FC Botoşani. Dar e normal după ce s-a întâmplat. Părerea mea e că s-a scris prea mult de acest caz, vorbim de o săptămână, opt zile numai de ce s-a întâmplat acolo, dar noi trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să câştigăm mâine, pentru că numai pe plan sportiv putem să ne reabilităm în faţa suporterilor şi în faţa noastră. Steliano Filip şi Dudea nu sunt în lot. Sunt Hanca şi Nedelcearu, pot apărea şi în joc pentru că e şi regula cu 21. Costache e accidentat, Steliano e suspendat. Nemec e suspendat şi el. Adam şi cei care nu merg la Mediaş au mine dimineaţă antrenament. Le-am explicat băieţilor nişte lucruri, că numai împreună putem să refacem ce s-a stricat, ce au stricat unii, pentru că nu toţi au stricat. Ei (n.r. - petrecăreţii) trebuie să-şi recâştige locul, să fie exemple la antrenamente şi când îi voi băga să joace să dea totul pentru această echipă. Pentru că eu, Vasile Miriuţă, nu-mi voi bate niciodată joc de munca mea şi de suporterii lui Dinamo, asta e clar. Pe unde am fost, de club, de suporteri şi de munca mea nu mi-am bătut niciodată joc. Ăsta sunt eu. Dacă vom juca bine şi câştiga la Mediaş, suporterii ne vor aplauda. Asta ne dorim. Nu vreau să mă gândesc la partea cealaltă. Eu gândesc pozitiv, că dacă gândeam negativ, la câte jene sunt la Bucureşti, eram mâncat de mult deja. Dacă eram slab de înger şi nu eram pozitiv şi puternic, mă mâncau hienele deja. Nu numai aici, şi în străinătate", a declarat Miriuţă.

El a precizat că şi Hanca a petrecut alături de colegii lui deşi mijlocaşul a negat acest lucru: "Hanca a fost cu ei, nu vreau să zic până la ce oră. A fost şi el amendat la fel ca ceilalţi patru jucători."

Antrenorul consideră că echipa sa şi staful tehnic au fost criticaţi excesiv în ultimele zile, după scandalul de la Piatra Neamţ.

"În fiecare zi s-a dat în acei jucători. Că-s beţivi, că-s ordinari, staful la fel, că nu i-a controlat. Au fost apăsaţi psihic. Dă-i în Miriuţă, că eu pot să duc, dar lasă-mi staful în pace, pentru că am nişte profesionişti în staf şi eu îi cunosc! Ia-te de Miriuţă, că Miriuţă poate duce! Am experienţă, sunt puternic, n-am nicio problemă. Dar lasă-mi staful în pace, pentru că eu ştiu ce oameni am lângă mine. Când vor veni rezultatele, şi vor veni, voi vorbi şi eu, dar până atunci tac ca un căţel, bag capul în pământ, dau din coadă un pic, că n-am rezultate acum. Ăsta-i adevărul. Dar va veni şi ziua aia. E inacceptabil câte s-au spus şi s-au scris în ultima săptămână, numai minciuni, dar mergem mai departe", a spus Miriuţă.

Tehnicianul dinamovist a urmărit meciul FCSB-Hapoel Beer Sheva din Liga Europa pentru a-l vedea pe Cosntantin Budescu. Miriuţă mai spune că atacantul Denis Alibec nu trebuia fluierat de suporteri după evoluţia de joi seară.

"M-am uitatat aseară, ca să-l văd pe Budescu. De aia m-am uitat aseară la meci, ca să-l văd pe Budescu. Felicitări. E greu să-l antrenez pe Budescu eu, îl antrenează alţii. Dacă nu juca, nu mă uitam. Nu ştiu dacă şi jucătorii mei s-au uitat. Mi-a părut rău aseară când a ieşit Denis şi a plâns pe bancă. Sunt momente grele, a fost şi frustrarea lui, într-un fel îl şi înţelegi, pentru că nu e singurul jucător care a mai greşit. El trebuie ajutat, nu poţi să-i dai în cap lui Alibec acum. Mi-a părut rău când l-a schimbat şi l-a fluierat publicul. Te simţi cel mai rău când proprii suporteri te fluieră când ieşi de pe teren. Suporterii trebuie să te înţeleagă, că eşti om. Eu cred că e un jucător sensibil, un băiat de caracter, nu-i iau eu apărarea lui Denis, dar siuncer mi-a părut enorm de rău. Păcat, eu zic că e un jucător de mare valoare şi trebuie ajutat", a precizat Vasile Miriuţă. 

Dinamo va evolua sâmbătă, de la ora 20.45, la Mediaş, cu Gaz Metan, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Cinci jucători dinamovişti, fundaşii Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Alin Dudea, mijlocaşii Sergiu Hanca şi Valentin Costache, au băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României, care a avut loc la 26 octombrie, la Piatra Neamţ. Aceştia au fost amendaţi cu câte 3.000 de euro.   

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.