O aeronavă Boeing 787 Dreamliner aparţinând companiei Qatar Airways şi care cirula pe ruta Doha - Manchester a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, joi, două ce unui pasager i s-a făcut rău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Theodor Postelnicu, a declarat pentru News.ro că echipajul aeronavei a solicitat, la ora 10.30, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti după ce unui pasager în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău.

După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 11.03, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical care a reuşit să îl stabilizeze pe pasager. Ulterior, pacientul a fost ulterior transportat către unul dintre spitalele de urgenţă din Bucureşti, aeronava urmând să decoleze către destinaţie.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale, a adăugat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.