HipTrip Travel Film Festival 2017 va avea loc în perioada 23 - 26 noiembrie la Cinema Union şi Cinemateca Eforie din Bucureşti, unde vor fi prezentate peste 15 filme din toate colţurile lumii, în premieră în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula „Pop Aye”, de Kirsten Tan, propunerea Singapore pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza” a premiilor Oscar 2018, va deschide festivalul.

Lansat la Festivalul Internaţional de Film de la Sundance, unde a fost premiat cu menţiunea specială a juriului pentru scenariu, producţia a fost selectată la Festivalul de la Rotterdam şi premiată cu trofeul VPRO Big Screen. La începutul acestei luni, „Pop Aye” a câştigat marele premiu (Golden Eye) la Zurich Film Festival.

„Principala secţiune a festivalului, Focus, este dedicată continentul asiatic, prin excelenţă eterogen şi cum nu se poate mai ofertant din punct de vedere cinematografic, în timp ce secţiunea Exploratorii râmâne în aceeaşi notă ca şi în anii trecuţi, dedicată celor care se aventurează pe căi mai puţin umblate. Acestor două secţiuni consacrate, se adaugă Etno Trip, secţiune nouă dedicată oamenilor din spatele destinaţiilor, respectiv Hip Kids, secţiunea dedicată copiilor şi adolescenţilor”,  transmite directorul artistic al festivalului, Cătălin Olaru.

Biletele pentru proiecţiile din cadrul HipTrip Travel Film Festival vor fi disponibile pe Eventbook.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.