Antrenorul Darren Cahill a postat mesaje pe reţelele de socializare, după ce eleva sa, Simona Halep, şi-a asigurat locul I WTA la finalul sezonului. "Sunt mândru de tine", a scris tehnicianul australian, pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Te-ai descurcat cu extraordinară clasă şi maturitate, în ceea ce a a fost un an provocator şi ai găsit puterea de a continua să lupţi şi să te ridici. Foarte bine, Simo, sunt mândru de tine", a scris Cahill, pe Instagram.

 

 

You handled yourself with extraordinary class and maturity in what was a challenging year, and found the strength to keep fighting and rise above. Well done Simo I'm really proud of you. WTA Year-End #1

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

"Toată clasa în ceea ce a fost un an provocator. Ai continuat să munceşti, să lupţi şi să găseşti puterea de a te ridica. Foarte bine, Simo", a notat Cahill, pe Twitter.

Simona Halep este a treisprezecea jucătoare care reuşeşte să ocupe locul 1 mondial la finalul sezonului, de la introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.