Chester Bennington, solistul formaţiei Linkin Park, care s-a sinucis la vârsta de 41 de ani, şi-a lăsat întreaga avere văduvei sale şi celor şase copii ai lui, scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit documentelor obţinute de TMZ, întreaga avere a fost lăsată, conform testamentului, Talindei Bennington, cea de-a doua soţie şi văduva sa, şi celor şase copii pe care solistul Linkin Park îi avea din prima şi a doua căsătorie.

Una dintre condiţiile stipulate în testament face referire la relaţia dintre cei şase copii. „Cer ca mamele copiilor mei sau tutorii lor să îi încurajeze şi să le permită să se viziteze şi să viziteze membrii familiei mele şi a soţiei în mod regulat, astfel ca ei să ştie că au o familie mare şi iubitoare”.

Solistul trupei nu metal Linkin Park a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie 2017, la locuinţa lui din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Chester Bennington s-a alăturat formaţiei Linkin Park în 1999. Albumul de debut ”Hybrid Theory” (2000) a fost încununat de succes, primind discuri de platină în numeroase ţări. El a fost urmat de ”Meteora” (2003), însă odată cu ”Minutes to Midnight” (2007) popularitatea formaţiei a scăzut. Cel mai recent material de studio al trupei, ”One More Light”, a fost lansat în 2017, iar formaţia urma să înceapă luna aceasta un turneu în SUA. În 2012, Linkin Park a concertat şi la Bucureşti, în turneul de promovare a albumului ”A Thousand Suns” (2010). Cele şapte discuri ale formaţiei au fost vândute în peste 70 de milioane de copii în întreaga lume. Formaţia a fost recompensată cu două premii Grammy.

Formaţia Linkin Park va susţine, vineri, începând cu ora locală 19.45, alături de trupe ca Blink 182 şi Korn, un concert-tribut la Hollywood Bowl, care va fi transmis live pe canalul YouTube al trupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.