Un bărbat de 39 de ani şi o adolescentă de 14 ani au fost atacaţi, luni dimineaţă, de un urs în faţa unui bloc din Făgăraş. Ambii au ajuns la Spitalul Municipal din oraş, dar sunt conştienţi şi nu au răni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ursul coborâse din pădure că caute mâncare în containerul aflat la 50 de metri de un bloc de pe strada Câmpului din Făgăraş.

Bărbatul de 39 de ani mergea la serviciu, iar fata de 14 ani la şcoală. Nu au observat ursul, iar animalul i-a atacat când s-au apropiat de el.

Ţipetele celor doi au speriat animalul, înainte ca rănile să devină foarte grave.Ursul a fugit, iar bărbatul a sunat la 112, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Făgăraş.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, bărbatul a suferit câteva zgârieturi, iar fata de 14 ani o plagă muşcată la nivelul şoldului stâng şi zgârieturi la umăr.

Pacienţii au rămas internaţi pentru ca rănile să fie dezinfectate şi curăţate, dar sunt în afara oricărui pericol. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.