Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc afirmă, într-o postare pe Facebook, că în cele zece luni de mandat nu a cedat presiunilor externe şi interne, că a ales demnitatea şi performanţa în locul trosului şi al trădării şi că a deblocat cele mai mari proiecte de infrastructură din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost 10 luni în care nu am cedat presiunilor venite din toate părţile, externe şi interne. Am ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării", susţine Cuc, fără a face alte precizări.

El susţine că într-un  timp extrem de scurt a reuşit să deblocheze cele mai mari proiecte de infrastructură din România.

"În mandatul meu, aproape 300 de km de autostradă în valoare de 14,85 miliarde de lei au fost scoşi la licitaţie şi am lăsat în lucru proiecte pentru a fi lansate în valoare de circa 16 miliarde de lei. Un record pentru orice ministru care a gestionat domeniul infrastructurii", argumentează fostul ministru.

El mulţumeşte colegilor social-democraţi despre care afirmă că i-au dat de 3 ori votul lor de încredere, precum şi colegilor din minister "care au acceptat să se înscrie în cursa nebună de a pune pe roate proiecte uitate, voit sau nu, în sertare".

"Voi continua proiectele de infrastructură din funcţia de deputat în Parlamentul României. Îi urez mult succes colegului meu Felix Stroe în mandatul său!", îşi încheie postarea Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a demisionat săptămâna trecută de la conducerea Ministerului Transporturilor.

Lideru pSD Liviu Dragnea a declarat atunci că Răzvan Cuc a avut o susţinere foarte serioasă în CEx.

"Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Şi pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a făcut şi pe care nu le-a comunicat, din păcate. E un tânăr bun, capabil. A prezentat astăzi lucruri pe care nu le ştiam mulţi dintre noi. Cum a găsit ministerul, cum a prezentat toate blocajele pe care le-a găsit în minister, atât în ceea ce înseamnă proceduri, cât şi ceea ce înseamnă documentaţii necesare pentru a porni finanţările pe care le aşteptăm cu toţii.", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CEx.

El a mai spus că, dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, "astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios". 

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.