Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi, la Parlament, că anumite instituţii care vor să confişte Guvernul au reuşit acest lucru cu Sorin Grindeanu, dar el nu a vrut să mai repete aceeaşi greşeală şi cu Mihai Tudose, precizând că relaţia cu actualul prim-ministru este bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt instituţii, poate şi persoane, care vor să confişte acest Guvern. Au reuşit cât de cât cu Sorin (Grindeanu - n. red.) şi poate am greşit şi eu, că poate şi eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greşesc şi cu Mihai (Tudose - n. red.). E Guvernul nostru. Nişte alegeri trebuie respectate, este Guvernul celor care au câştigat alegerile, care pune în practică un program bun”, a susţinut Liviu Dragnea.

El a spus că a înţeles care a fost factorul declanşator al crizei din PSD şi motivul pentru care Mihai Tudose a cerut demisiile miniştrilor cu probleme penale Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, dar a adăugat că nu vrea să vorbească despre acest subiect acum.

Liderul PSD a mai susţinut că susţinătorii partidului ”încep să accepte şi să suporte din ce în ce mai greu faptul că este pentru prima dată când un Guvern nu prea se doreşte să fie lăsat să guverneze, cu toate că are rezultate foarte bune”.
 
”Relaţia cu Tudose e bună, diin partea mea. Am văzut că şi din partea lui e, ca atunci când am format Guvernul şi ca înainte de a forma Guvernul”, a mai spus Dragnea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.