Actorul Nikolaj Coster-Waldau, care îl interpretează pe Jaime Lannister în serialul de televiziune HBO ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a dezvăluit că el şi ceilalţi actori din distribuţie nu vor primi scenariul ultimului sezon, urmând să spună fiecare replică după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare, într-o nouă măsură de siguranţă luată de producători împotriva dezvăluirii detaliilor producţiei înainte de lansarea fiecărui episod, informează cbc.ca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nici măcar nu vom primi scenariul”, a spus Nikolaj Coster-Waldau, în cadrul talk-show-ului norvegian-suedez ”Skavlan”.

Actorul a amintit că în primele câteva sezoane ale serialului, actorii primeau scenariul în print, înainte de filmări. Apoi, din motive de siguranţă, scenariile le-au fost distribuite actorilor în format digital. Însă, în sezoanele recente, actorii şi-au primit replicile prin intermediul unui e-mail verificat.

Însă, recent, HBO a fost ţinta unui atac cibernetic, în urma căruia au fost sustrase mai multe fişiere cu privire la show. Hackerii au cerut o răscumpărare de câteva milioane de dolari pentru a nu publica online episoadele din cel de-al şaptelea sezon al serialului.

HBO încă nu a anunţat data premierei celui de-al optulea şi ultimului sezon din serialul ”Game of Thrones”. 

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.