Încă de la 6 luni cerealele pot fi introduse cu succes în alimentaţia bebeluşilor, fără nicio problemă, dimpotrivă îi vor ajuta foarte mult pe micuţi în primii paşi spre diversificarea alimentaţiei. Cerealele pot fi amestecate cu lapte sau pot fi introduse în piureul cu fructe al micuţului. Nu numai că cerealele vor oferi consistenţă alimentelor, dar în acelaşi timp vor putea înlocui cu succes o masă din zi, într-un mod rapid şi eficient, oferindu-le celor mici o sursă de vitamine şi minerale esenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă am putea face o listă cu 4 cereale mancate de bebelusul meu, cu siguranţă am include aceste tipuri de cereale pentru bebeluşi, care sunt disponibile în cadrul site-ului nichiduta.ro, cu garanţia că sunt păstrate în cele mai bune locuri de depozitare, iar termenele de valabilitate sunt atent verificate, pentru a nu pune cumva în pericol sănătatea bebeluşilor.

Mai jos aveţi lista cu cele 4 tipuri de cereale ideale pentru bebeluşul dumneavoastră.

1. Cereale Humana cu 5 cereale, fructe şi iaurt

Acest tip de cereale pot fi introduse în alimentaţia copilului începând cu vârsta de 8 luni. Pachetul este foarte convenabil la preţ, 200 de grame la un preţ de 21 de lei. Cerealele Humana au la bază numai cereale integrale, fără adaos de zahăr, arome şi coloranţi. Sunt o sursă de vitamine şi minerale esenţiale pentru micuţ. Nu se recomandă totuşi copiilor cu intoleranţă la lactoză sau fructoză.

2. Cereale pentru copii cu orez si legume Ninolac

Pot fi introduse în alimentaţia copilului începând cu vârsta de 6 luni. Nu conţin zahăr şi sunt îmbogăţite cu elemente esenţiale precum calciu, fier, vitamina D, vitamine, minerale, DHA (pentru dezvoltarea creierului) şi fibre.

3. Cereale Humana  cu fulgi de ovăz şi banane

Sunt adresate bebeluşilor care au vârsta peste 6 luni. Se pot prepara ca masă principală sau ca gustare între mese. Nu conţin zahăr, arome şi coloranţi adăugaţi. De asemenea, ajută la stimularea florei instestinale a copilaşilor, în acelaşi timp asigurând şi necesarul de energie şi substanţe nutritive. Reprezintă o alternativă gustoasă şi sănătoasă, care îi va aduce zâmbetul pe buze copilului dumneavoastră, cu siguranţă.

4. Cereale Humana cu fulgi de orez şi dovleac

Acest tip de cereale este recomandat pentru copiii care au fost sau în continuare sunt hrăniţi cu lapte praf. Se introduc în alimentaţie începând cu vârsta de 6 luni. Humana au la bază cereale integrale, nu conţin zahăr, oferă un plus de vitamine şi minerale esenţiale. De asemenea, ajută la stimularea unei flore intestinale sănătoase. Un avantaj foarte mare pe care îl are acest produs este că poate fi folosit cu succes în cazul copiilor cu intoleranţă la anumite proteine din lapte ori diverse alergii. Pot fi combinate cu mai multe formule de lapte, fără a influenţa cu nimic calitatea acestor tipuri de cereale. Cu această aromă mai ieşită din comun veţi putea deopotrivă să îl obişnuiţi pe micuţ cu tot felul de arome care mai de care mai interesante şi ieşite din comun.

Nu uitaţi că alegerea unor cereale ideale pentru copilul dumneavoastră îl poate ajuta foarte mult să se dezvolte în mod armonios, iar pe dumneavoastră vă ajută să economisiţi timp, pe care puteţi să îl petreceţi mai mult alături de cel mic. Să nu vă simţiţi presată să alegeţi un anumit tip de cereale, pentru că pe nichiduta.ro veţi avea o multitudine de oferte care mai de care mai avantajoase din care veţi putea opta pentru cea mai potrivită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.