Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat joi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al partidului în cadrul căreia Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat din funcţiile de miniştri, că toţi liderii social-democraţi care au vorbit s-au pronunţat împotriva plecării celor trei din Guvern şi a precizat că premierul Mihai Tudose nu a spus că va demisiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toţi care au vorbit au susţinut că nu ar trebui să demisioneze niciunul. Până la urmă denisia este un act unilateral, am luat act de această demisie (...) Nici măcar nu pot să dezvolt decizia personală a fiecăruia dintre ei. Colegii au început prin a-şi anunţa demisia, au fost luări de cuvant din partea membrilor CEx în care toţi care au care au luat cuvântul au spus că nu ar trebui să-şi dea demisia niciunul dintre ei, că dacă ar trebui să facem o evaluare putem să o facem cu altă ocazie, iar cele două colege de-ale noastre acuzate de abuz în serviciu, nu a zis cumva CCR că abuzul în serviciu ar trebui dezincriminat?”, a spus Claudiu Manda.

El a spus că nu crede că premierul Mihai Tudose va demisiona şi a precizat că şeful Guvernului nu a ameninţat cu demisia în interiorul CEx.

”Nu a fost o bătălie între Tudose şi Dragnea, nu avem un învingător, nu avem un învins, pot să spun altceva - că partidul este foarte unit, ceea ce este o victorie pentru partid”, a mai spus Manda.

 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.