Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat joi, la evenimentul de lansare a unui nou model Ford de la Craiova, că investiţia făcută de companie demonstrează încrederea acesteia în România şi în forţa ei de muncă. Klemm a afirmat că, de-a lungul a mai multor ani, Guvernul României a dovedit că îşi poate respecta angajamentul pentru acitivitatea desfăşurată la fabrica Ford din Craiova şi a arătat că are deschidere către investiţiile americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Această investiţie în valoare de 200 de milioane de euro demonstrează încrederea companiei în România şi în forţa ei de muncă talentată Pentru o investiţie de o asemenea amploare este nevoie de mulţi parteneri. Pe parcursul a mai multor ani şi a mai multor cabinete, Guvernul României şi-a demonstrat angajamentul faţă de activitatea desfăşurată aici, la Craiova. Este o demonstraţie a deschiderii Guvernului faţă de investiţiile americane şi faţă de nevoia comunităţii de afaceri de a avea un cadru de politic stabil şi o infrastructură publică”, a declarat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA în România a spus că el însuşi a lucrat pentru compania Ford înainte de a deveni membru al corpului diplomatic, la fel şi fratele şi tatăl său.

„Tatăl meu a fost extrem de loial companiei Ford, iar Ford l-a răsplătit fiindu-i la fel de loial. Ca urmare a carierei tatălui meu în compania Ford Motors, tatăl meu, mama mea, fraţii mei şi eu am putut trăi visul american”, a spus Klemm.

El a adăugat că loialitatea companiei faţă de angajaţii ei nu este ieşită din comun, fiindcă Ford a fost mereu tipul de companie care îşi respectă angajaţii.

La lansarea celui mai nou model Ford, în Craiova, au participat şi premierul Mihai Tudose şi preşedintele Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.