Ediţia britanică a revistei Glamour îşi încetează apariţia lunară, va rămâne online şi va avea doar două numere în print pe an, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al publicaţiei a declarat pentru BBC că decizia a fost luată în funcţie de felul "în care îşi trăiesc viaţa cititorii", bazându-se pe popularitatea telefoanelor inteligente şi pe reţelele de socializare. 

Locurile de muncă sunt încă incerte la Glamour, dar în această fază "nu a fost stabilit un număr de disponibilizări", a mai spus reprezentantul publicaţiei. 

Ultima ediţie clasică în print va apărea în noiembrie. "Ţinem pasul pe mai departe cu cititorii noştri, în principal femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani".  

Schimbările la site vor fi făcute în săptămânile următoare. 

Glamour este publicată în 17 ţări, inclusiv în Brazilia, Franţa, Germania şi Statele Unite. 

Revista Glamour nu este prima care trece de la print la online - anul trecut revista In Style şi-a încetat apariţia în print.  
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.