Cântăreţul american Tom Petty a revenit în Top 40 din Marea Britanie, după moartea sa neaşteptată la vârsta de 66 de ani, iar artista canadiană Shania Twain a câştigat lupta pentru primul loc cu Wolf Alice, grup susţinut de liderul laburist Jeremy Corbyn, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul „Greatest hits” al lui Petty din 1993, care cuprinde piese precum „Free Fallin'”, „American Girl” şi „Refugee”, a revenit în clasament pe locul al 14. 

Cântăreaţa country Shania Twain a devansat trupa Wolf Alice cu doar 764 de unităţi vândute în plus ale albumului ei „Now”, care este primul lansat din 2002.

Materialul discografic a fost lansat după o perioadă în care artista s-a confruntat cu probleme de sănătate. 

În urmă cu două zile, Corbyn scria pe Twitter: „După ce a susţinut laburiştii în bătălia alegerilor, este minunat să vedem Wolf Alice făcând acelaşi lucru în topuri”. 

Politicianul a publicat şi un link către magazinul online al trupei, deunde poate fi cumpărat albumul „Visions Of A Life”.

Shania Twain a fost susţinută, la rândul ei, de Niall Horan, fost membru al grupului One Direction.

Prezenţe noi în topul din această săptămână - Demi Lovato (pe cinci), Miley Cyrus (pe opt) şi Hurts (pe 21).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.