Un nou bilanţ al victimelor atacului armat din Las Vegas indică 59 de morţi şi 527 de răniţi, conform anununţului Poliţiei, care a găsit încă 18 arme la locuinţa atacatorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, conform şefului poliţiei din Las Vegas, la locuinţa atacatorului, din Nevada, au fost găsite încă 18 arme, în condţiile în care el avea deja 16 arme în camera de hotel din care a tras asupra mulţimii adunate la concertul de muzică country din Las Vegas.

La locuinţa lui Stephen Paddock au mai fost găsite muniţie şi explozibili, precum şi dispozitive electronice, care în prezent sunt verificate.

În maşina sa, poliţiştii au găsit nitrat de amoniu.

Forţele de ordine ar urma să percheziţioneze şi un al doilea imobil având legătură cu Paddock, în nordul statului Nevada, însă acesta trebuie mai intâi verificat, pentru  a nu exista dispozitive - capcană.

Stephen Paddock rezervase camera de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din care a tras asupra mulţimii  în 28 septembrie, pe numele prietenei sale, Marilou Danley, care se află în Japonia şi care nu pare să aibă legătură cu atacul, conform BBC.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.