Tatăl atacatorului din Las Vegas Stephen Paddock, Patrick Benjamin Paddock, a fost la un moment dat în top 10 cei mai căutaţi infractori de către FBI, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patrick Benjamin Paddock a fost cunoscut ca autor al jafurilor comise la mai multe  bănci în perioada anilor 1960 şi 1970. În vremurile sale de glorie era unul dintre cei mai notorii criminali.

Tatăl criminalului din Las Vegas este descris de FBI ca un psihopat, "cu tendinţe suicidale, înarmat şi foarte periculos".

Patrick Benjamin Paddock a fost prins în 1978, după ce pe numele său fusese emis un mandat de arestare ca urmare a evadării dintr-o închisoare din La Tuna. Se pare că el ar fi murit în 1998.

Cel puţin 58 de persoane au fost ucise, iar alte peste 500 au fost spitalizate în urma atacului armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country.

Atacul din Las Vegas a devenit, astfel, cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite.

Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani, presupusul autor al atacului armat, a fost găsit mort într-o cameră de hotel în care se aflau zece arme de foc, a anunţat poliţia.

ISIS a revendicat luni atacul, însă FBI a anunţat că atacul n-are nicio legătură cu vreo grupare teroristă ”internaţională”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.