Secretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, duminică, o subunitate de pompieri care va asigura misiuni de intervenţie în situaţii de urgenţă în partea de sud a judeţului Botoşani. Unitatea de la Flămânzi va deservi mai multe comune şi 33 de sate aparţinătoare, cu un total de peste 30.000 de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), începând de duminică, cetăţenii oraşului Flămânzi, judeţul Botoşani, vor beneficia de un nou punct de lucru, deservit cu tehnică performantă şi personal specializat care să asigure răspuns promt şi eficient, la solicitările celor aflaţi în nevoie.

Noua subunitate de pompieri va asigura misiuni de intervenţie în situaţii de urgenţă în partea de sud a judeţului Botoşani. Structura operativă va deservi şi comunele Copălău, Frumuşica, Lunca, Prăjeni, Suliţa şi Plugari, împreună cu cele 33 de sate aparţinătoare, care însumează o populaţie de peste 30.000 de persoane.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa secretarului de stat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Daniel Dragne, şi a generalului maior Mihail Harabagiu, şeful Serviciului Protectiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova, alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale botoşănene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.